Po „Śniadaniach” pora na dania obiadowe. Będziemy gotować różne zupy warzywno – orkiszowe lub na rosole oraz przyrządzać mięsa, sałaty, dania warzywne i mączne… wszystko tak, by cieszyć się i zdrowiem i smakiem… 🙂
Zapraszamy miłośników kuchni św. Hildegardy oraz tych, którzy chcą ją poznać.
W wyjątkowych przypadkach (proszę o kontakt), jeśli ktoś nie może uczestniczyć w 6-ciogodzinnych warsztatach, może wziąć udział w 3-godzinnym gotowaniu:
10.00 – 13.00 „Zupy” koszt 75 zł
13.00 – 16.00 „Drugie dania” koszt 75 zł
Z pewnością nikt nie wyjdzie głodny 🙂 !!
Osoby zainteresowane proszę o kontakt (wyszania@gmail.com tel. 507 805 776) lub też od razu wpłatę zaliczki w wysokości 35 zł (z dopiskiem – zaliczka na warsztaty 17.03) na rachunek:
89 1020 1026 0000 1502 0256 8905